CSR

Vi støtter vigtige formål

Idrætsforeningen Lavia

Alle skal have mulighed for at deltage i det danske foreningsliv. Idrætsforeningen Lavia i København udmærker sig ved at skabe trygge og inkluderende rammer for idrætsudøvere med fysiske handicap.

Foreningens medlemmer har bl.a. adgang til holdsport som fodbold og siddende volleyball.

Læs mere.

Team Englemødre

Nogle kvinder mister deres børn under graviditeten eller kort efter fødslen. Kvinder, der har oplevet sådan et tab, kan I fællesskabet Englemødrene tale åbent om deres sorg og finde støtte hos hinanden.

Vi sponsorerer Team Englemødre med løbetøj til det årlige ALT for damernes Kvindeløb.

Læs mere.

U/NORD EUX

Vi er stolte af vores engagement i at uddanne og støtte lokale unge talenter gennem vores samarbejde med EUX på U/NORD i Lyngby, hvor vi tilbyder elever at uddanne sig gennem Nem HR som en del af deres kontorelevuddannelse.

Ved at indtage elever fra U/NORD giver vi dem mulighed for at få praktisk erfaring og omsætte deres teoretiske kundskaber til praksis. Vi tror på betydningen af at kombinere uddannelse med hands-on erfaring, da det giver eleverne en solid platform til deres fremtidige karriere.

Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde med U/NORD og være en del af EUX-elevernes rejse mod faglig udvikling og succes.

Besøg U/NORD.

Book en demo hos vores team

Hør mere om Automatisk Refusion

Udfyld formularen for at komme i gang.

Demo/Introduktion antal ansatte screening