Outsourcing & ekstern regnskabsstyring

Skab mere værdi for jeres kunder

Styrer I økonomi og regnskab for jeres kunder? Brug MinRefusion til at automatisere de tidskrævende og manuelle refusionsansøgninger, og tilbyd samtidig jeres kunder fejlfrie indberetninger, der sikrer udbetalinger. Spar tid, reducer fejl og frigør jeres ressourcer med vores skræddersyede løsning.

Giv overskuddet videre til jeres kunder

Få automatisk refusion

Find titel og ikon

Få mere overskud til kundepleje

Jeres tid er værdifuld. Slip for at bruge den på besværlige manuelle processer og offentlige systemer. Når I bruger MinRefusion, skal detaljerne på jeres kunders medarbejdere kun opsættes én gang. Når vi indberetter, holder vi styr på ansættelsesforhold som lønsatser og arbejdstid, eller om medarbejderen er på en §56 ordning eller fleksjobber.

I får tid til jeres kernekompetencer, og jeres kunder får den refusion, de er berettiget til.

Find titel og ikon

Læg regelsamlingen på hylden

Vi ved, at det kan være en udfordring at holde sig opdateret på de konstant skiftende regler for refusion. Hvis I ikke står med det rigtige svar, når jeres kunder søger vejledning eller mangler refusionsudbetalinger, kan det påvirke kunderelationen med usikkerhed og frustration.

Lad os overtage ansvaret og sikre, at jeres kunders fravær bliver indberettet korrekt og inden for deadline. Vores dedikerede team holder sig altid opdateret på de seneste regler og kan besvare alle spørgsmål.

I kan trygt stole på os til at levere pålidelige og præcise indberetninger på vegne af jeres kunder.

Find titel og ikon

Skru ned for stressniveauet

Undgå at mistet refusion skaber dårlig stemning mellem jer og jeres kunder. Bliv aflastet af MinRefusion og lad os håndtere ansøgningerne. Vi er godkendt leverandør til NemRefusion og gennem dataudveksling med det offentlige kan vi indberette 100% automatisk og stiller derfor garanti for fejlfrie indberetninger.

Fokuser på kundepleje og på at levere en enestående service. Med MinRefusion får jeres kunder udbetalingen, og I modtager bilagene til at afstemme regnskabet.

Kom med i det gode selskab

Vi hjælper nogle af de førende eksperter i regnskabs- og økonomistyring samt eksterne bogholdere med at håndtere refusionsudbetalinger for deres kunder. Er I interesseret i at outsource refusioner?

Opdag jeres potentiale for optimering

Kontakt salg

Hør mere om I kan bruge MinRefusion til at sikre refusion til dine kunder. Vi sidder klar til at rådgive om dine muligheder, og vi glæder os til at høre fra jer.

Kontakt salg

Udforsk jeres fordele

Sådan får I mere frihed med MinRefusion

Dét får I med MinRefusion

Dét slipper I for med MinRefusion

Sæt refusioner på autopilot

Klar til at høre, hvordan MinRefusion kan gøre livet nemmere for dine kunder?

Book en demo hos vores team

Hør mere om Automatisk Refusion

Udfyld formularen for at komme i gang.

Demo/Introduktion antal ansatte screening