Kundecase

MinRefusion x Evolog Logistix: En smidig refusionsproces sikrer økonomisk optimering

"Det har en meget, meget stor betydning for os, at vi bare kan indtaste det i Salary, og så kommer der faktisk penge tilbage til os."

Evolog Logistix A/S sætter standarden inden for logistik. Den herningensiske virksomhed er Great Place to Work-certificeret i 2023 og prioriterer at skabe et fantastisk arbejdsmiljø for de ansatte. Filosofien er, at det gavner deres kunder over hele verden, når deres energiske og proaktive personale er villige til at gå den ekstra mil, hver gang en forsendelse skal hurtigt og sikkert frem.

Med et stålsat fokus på medarbejdertrivsel har Evolog benyttet MinRefusion til at håndtere og administrere virksomhedens fraværsindberetninger og sikre refusion for sygdom og barsel. Oprindeligt via e-mail-henvendelse til Nem HR’s administrationsteam, men siden ved at bruge den fuldt integrerede løsning mellem MinRefusion og lønsystemet Salary. Direktør Thomas Ørskov, deler sin positive oplevelse af, hvor let og økonomisk givtigt det er blevet at administrere refusionsprocessen med integrationen: “Den gør det jo ret simpelt. Lige så snart, vi opretter fravær inde i Salary, så går MinRefusion ind og aflæser det, og så ender det med, at der lander et brev i e-Boks, hvor der står, at der er refusion på vej.

Betydningen af Nem HR’s hjælp og support er vanvittig unik og vanvittig værdifuld. Jeg stoler blindt på Nem HR.

Thomas Ørskov fremhæver integrationens evne til at sikre, at virksomheden ikke går glip af refusioner, som den væsentligste værdi for Evolog, som udover den økonomiske gevinst også sikrer en smidig og effektiv refusionsproces for Thomas og hans team: “Den største fordel er jo økonomien i sig selv. Jeg tror jo, at der er rigtig, rigtig mange virksomheder, som ikke aner, hvad de kan få refusion for. Jeg tror, der er mange, der går glip af det. Det har en meget, meget stor betydning for os, at vi bare kan indtaste det i Salary, og så kommer der faktisk penge tilbage til os.

Ansvaret for at oprette sygefravær hviler på de forskellige afdelingsledere i Evolog. Uanset hvem der internt opretter og administrerer fraværene, er den tillidsfulde relation til MinRefusion og Nem HR afgørende for, at Evolog kan føle sig trygge ved at blive aflastet for refusionsansøgningerne. Helt fra begyndelsen af samarbejdet har Evolog modtaget den support, de har haft brug for fx til at navigere regler for sygdom og barsel: ”Betydningen af Nem HR’s hjælp og support er vanvittig unik og vanvittig værdifuld. Jeg stoler blindt på Nem HR.

Evolog Logistix A/S er et levende eksempel på, hvordan en sømløs og velintegreret løsning mellem MinRefusion og Salary kan give markante fordele. For Thomas Ørskov og hans team handler det om mere end bare økonomi; det handler også om tillid og en effektiv håndtering af processen omkring refusioner. Med fokus på at levere høj service og skabe et fantastisk arbejdsmiljø er Evolog et skoleeksempel på, hvordan teknologi kan bidrage til at styrke virksomhedens fundament, optimere interne processer og i sidste ende have en positiv indvirkning på bundlinjen.

Læs mere om Evolog →

Integration til Salary

Med integrationer til løn-, HR- og tidsregistreringssystemer modtager MinRefusion automatisk fraværsdata og indberetter, når fraværet opfylder de rigtige betingelser. Evolog får automatisk refusion ved at bruge Salary, men MinRefusion kan integreres til mange andre systemer.

Vil du vide, hvordan MinRefusion kan spare din virksomhed ressourcer og besvær samt sikre refusioner fejlfrit?

Kontakt salg (blog posting)
Del dette indlæg

Lignende indlæg

Book en demo hos vores team

Hør mere om Automatisk Refusion

Udfyld formularen for at komme i gang.

Demo/Introduktion antal ansatte screening