JJD Kundecase header

Kundecase

MinRefusion x JJD: En proaktiv refusionspartner

"MinRefusion har faktisk hentet ekstra penge ind til os, som vi slet ikke havde søgt tidligere."

Danmarks bedste transport- og logistikvirksomhed
Jørgen Jensen Distribution (JJD) er en professionel transport- og logistikpartner, der tilbyder en bred vifte af løsninger inden for godstransport, stykgodstransport, tæppe- og gulvdistribution, og lagerhotel. JJD har mere end 50-års erfaring i branchen og råder over et stort landsdækkende distributionsnetværk, 60 lastbiler og over 100 chauffører, der leverer til hele Danmark. JJD blev i 2022 kåret som Danmarks bedste transport- og logistikvirksomhed af ITD, brancheorganisation for den danske vejgodstransport. I denne artikel fortæller Steffen Borg, økonomi- og IT-chef hos JJD, hvordan han sikrer refusion for sygdom, barsel og andre fraværstyper med MinRefusion og integrationen til lønsystemet Intect, der automatisk sender fraværsdata til MinRefusion.

Udfordringer med refusioner før MinRefusion
Før MinRefusion kom ind i billedet, havde Steffen ansvaret for at søge refusioner for JJD’s medarbejdere manuelt. I en travl hverdag hvor refusionsanmodninger ikke stod øverst på økonomichefens to-do liste, var det svært at følge trit med de komplekse regler og frister, som det kræver for at navigere i de offentlige systemer.

Han fortæller, at det er sket flere gange, at der er mistet refusioner, fordi de ikke er blevet søgt i tide som følge af misforståelser og informationsdeling internt eller fordi: ”Vi har haft refusioner, som er faldet imellem to stole, hvor vi så har kunnet søge refusion for 3 uger i stedet for 6 uger, fordi der ikke tids nok blev kigget ind i det. Det betyder jo at vi har mistet refusion på ikke at være skarpe nok på hvem, der gjorde hvad, hvorfor og hvornår.

Vi lærte, at der var mere at hente hos de her barselsfonde, så vi faktisk har fået dækket hele lønomkostningen i barselsperioden - ikke kun det vi kunne få igennem kommunen.

Jeg tænkte ’det lyder sgu da smart!’
Jeg faldt over MinRefusion ved et tilfælde og tænkte ’det lyder sgu da smart’, hele refusionscirkusset landede på mit bord, og med hverken viden om det offentlige system, eller tiden til at sætte sig ordentligt ind i det, var til stede.

Med MinRefusion har JJD ikke blot sikret de refusioner, som virksomheden tidligere bøvlede med, men har også fået rådgivning om yderligere refusioner, som JJD var berettiget til. Både fra Industriens Barselsfond, som supplement til barselsdagpenge fra Udbetaling Danmark samt støtte fra Handels-, Transport- og Servicesektorens Kompetenceudviklingsfond, når JJD’s medarbejdere har været på kursus:

Vi kendte nogle fonde, men ikke dem alle sammen, og der har MinRefusion faktisk hentet ekstra penge ind til os, som vi slet ikke havde søgt tidligere. Vi lærte eksempelvis, at der var mere at hente hos de her fonde, så vi faktisk har fået dækket hele lønomkostningen i barselsperioden – ikke kun det vi kunne få igennem kommunen.

MinRefusion har gjort refusionsprocessen meget nemmere, hurtigere og mere overskuelig
Steffen fortæller afslutningsvis, at han er meget tilfreds med MinRefusion, der har gjort refusionsprocessen meget nemmere, hurtigere og mere overskuelig for ham. Han siger, at han sparer tid, penge og hovedpine, og at han kan fokusere på sine andre opgaver:

Der er jo i min verden tre helt store fordele:

1: Vi skal ikke ajourføres med reglerne for, hvad vi kan få refusion for, hvornår vi kan og hvorfor. Reglerne ændrer sig løbende, og vi ved at MinRefusion altid holder sig opdateret.

2: Vi slipper for at hoppe ind og ud af offentlige systemer, som nogle gange ikke giver mening, eller som pludselig er ændret og vi skal samtidig selv søge indsigt i at vores anmodning om refusion var blevet afvist og finde ud af hvorfor.

3: Vi slipper for at bruge tid på det selv. Vi fodrer bare MinRefusion med vores data. Vi indlæser løndata i Intect, laver vores lønkørsel så medarbejderen får deres lønsedler, og samtidig bliver data automatisk sendt videre til MinRefusion, fordi Intect har en integration, der gør det muligt at dele data med andre systemer, som MinRefusion. Det synes jeg er tre meget væsentlige punkter at slå ned på.

Læs mere om Jørgen Jensen Distribution her –>

Integration til Intect

Med integrationer til løn-, HR- og tidsregistreringssystemer modtager MinRefusion automatisk fraværsdata og indberetter, når fraværet opfylder de rigtige betingelser. JJD får automatisk refusion ved at bruge Intect, men MinRefusion kan integreres til mange andre systemer.

Vil du vide, hvordan MinRefusion kan spare din virksomhed ressourcer og besvær samt sikre refusioner fejlfrit?

Kontakt salg (blog posting)
Del dette indlæg

Lignende indlæg

Book en demo hos vores team

Hør mere om Automatisk Refusion

Udfyld formularen for at komme i gang.

Demo/Introduktion antal ansatte screening