TimeMap: Tidsregistrering, fleks og fravær

TimeMap er et alt-i-et tidsregistreringssystem, som samler alt information inden for tid. Vi håndterer jeres overenskomster, fravær, ferie, fleks- og lønregler. Med mere end 50.000 daglige brugere har er vi et af Danmarks mest udbredte systemer inden for tidsregistrering samt håndtering af fravær og ferie.

Hvad tilbyder TimeMap

Hvordan fungerer samarbejdet?

Med integrationen mellem TimeMap og Nem-HR kan I oprette fravær som normalt, hvor vores systemer nu nemt kan udveksle data mellem hinanden automatisk. Nem-HR administrerer indberetningerne, efterfølgende vil din virksomhed modtage refusionen.

Læs mere på TimeMap.dk

RGS Nordic integrerer MinRefusion til TimeMap

“Vi får de penge vi skal have. Det foregår helt automatisk til vores absolutte tilfredshed. Det lyder som om, jeg skamroser det. Det er ikke meningen, men jeg mener det faktisk. Absolut.”

Kom i gang med TimeMap

Sådan forbinder du TimeMap til MinRefusion

På MinRefusion skal du finde gå til din virksomhedsprofil og finde apps. Vælg derefter TimeMap og tryk på knappen tilknyt.

Du skal derefter finde din API nøgle fra TimeMap og indsætte den i dine indstillinger i MinRefusion. Når integrationen er oppe at køre, slipper du for at tænke over refusion.

Book en demo hos vores team

Hør mere om Automatisk Refusion

Udfyld formularen for at komme i gang.

Demo/Introduktion antal ansatte screening