Kundecase

MinRefusion x RGS Nordic: Effektiv integration og pålidelig data

"MinRefusion leverer pålidelig service, og det har gjort en markant forskel for os."

RGS Nordic er frontløber inden for forureningsbekæmpelse og genanvendelse af byggeaffald. Med 16 anlæg og ca. 200 medarbejdere behandler RGS en tredjedel af Danmarks bygge- og anlægsaffald. I en travl HR-afdeling hos RGS Nordic har MinRefusion vist sig som en pålidelig partner, der har gjort hverdagen markant mere effektiv og overskuelig.

RGS Nordics knap 80 timelønnede ansatte registrerer deres tid i tidsregistreringssystemet TimeMap, som virksomheden bruger med integration til MinRefusion. Overførslen af data til MinRefusion er en gnidningsfri, sømløs og automatiseret funktionalitet, som virksomhedens HR-konsulent, Susanne Erdmann, pointerer: “Det fungerer faktisk uden, at vi næsten bemærker det.” Når data er overført til MinRefusion, sørger systemet selv for at relevante oplysninger om sygefravær og barselsorlov behandles uden behov for manuel indblanding.

Susanne er RGS Nordics superbruger i MinRefusion og fremhæver, at samarbejdet med MinRefusion og deres supportteam altid har været præget af tillid til, at regler og deadlines overholdes og understreger særligt pålideligheden af den indberettede fraværsdata: “Det er jeg virkelig 100% tryg ved. Jeg har ikke nogle oplevelser med at det ikke har virket gennem de sidste 4.5 år, hvor jeg har arbejdet med det. Tværtimod vil jeg sige, det har fungeret hver eneste gang.

Vi får de penge vi skal have. Det foregår helt automatisk til vores absolutte tilfredshed. Det lyder som om, jeg skamroser det. Det er ikke meningen, men jeg mener det faktisk. Absolut.

MinRefusion har effektivt frigjort tid og ressourcer fra manuelle processer og bekymringer omkring refusioner. Susanne anslår at RGS Nordic ud fra en konservativ vurdering sparer et sted mellem 10 og 15 timer hver eneste måned, som hun i stedet kan bruge til at fokusere på sit HR arbejde i RGS. En af de største fordele, som Susanne fremhæver, er frigørelsen fra manuelle processer og bekymringer om refusioner, samt at alle aspekter af refusionsprocessen håndteres korrekt: “Jeg behøver ikke længere være proaktiv i at finde fravær, fordi MinRefusion gør det muligt for mig at være reaktiv og samtidig have fuld tillid til, at alt håndteres korrekt. Jeg behøver ikke konstant at bekymre mig om, hvorvidt vi får de penge, vi har krav på, eller om vi overholder skrappe frister. MinRefusion leverer pålidelig service, og det har gjort en markant forskel for os.

I det store billede har MinRefusion haft afgørende betydning for HR-afdelingen hos RGS Nordic. Fra en problemfri integration med tidsregistreringssystemet til pålidelig support og automatiseret refusionsbehandling har MinRefusion levet op til forventningerne: ”Vi får de penge vi skal have. Det foregår helt automatisk til vores absolutte tilfredshed. Det lyder som om, jeg skamroser det. Det er ikke meningen, men jeg mener det faktisk. Absolut.

Læs mere om RGS Nordic →

Integration til TimeMap

Med integrationer til løn-, HR- og tidsregistreringssystemer modtager MinRefusion automatisk fraværsdata og indberetter, når fraværet opfylder de rigtige betingelser. RGS Nordic får automatisk refusion ved at bruge TimeMap, men MinRefusion kan integreres til mange andre systemer.

Vil du vide, hvordan MinRefusion kan spare din virksomhed ressourcer og besvær samt sikre refusioner fejlfrit?

Kontakt salg (blog posting)
Del dette indlæg

Lignende indlæg

Book en demo hos vores team

Hør mere om Automatisk Refusion

Udfyld formularen for at komme i gang.

Demo/Introduktion antal ansatte screening